Sisarlaivat

m/s Heinrich Heine

m/s Heinrich Heine

Saksalainen vuonna 1826 perustettu Köln-Düsseldorfer-varustamo risteilee 14 laivalla Rein-, Main-, ja Mosel-joilla ja on alueen markkinajohtaja. Köln-Düsseldorfer on yksi maailman vanhimpia pörssinoteerattuja yrityksiä. Vuonna 1967 valmistunut m/s Heinrich Heine risteilee Reinilla ja sen kotilaituri Düsseldorfissa on Rheinuferpromenade-rantakatu raatihuoneen lähellä. Lue lisää. 

 

m/s Le Tivano

m/s Le Tivano

Koppe-varustamolle 1966 valmistunut m/s Dr. ir. F.Q. den Hollander (nimettty rautateiden pääjohtajan mukaan) liikennöi nykyään Ranskassa. Mistral en Seine-varustamon Le Tivano risteilee Seine-joella. Risteilytarjontaan kuuluvat mm. hää- ja yritysristeilyt. Le Tivanon kotilaituri on Pariisissa Quai de Grenelle lähellä Eiffel-tornia. Lue lisää.

 

m/s Bep Glasius

m/s Bep Glasius Bep Glasius valmistui Koppe-varustamolle 1966 ja se on liikennöinyt alusta asti Hollannissa Ijsselmeer-järvellä välillä Enkhuizen-Stavoren täydentäen rautatieverkostoa. Koppe-varustamon lopetettua toimintansa alus siirtyi Hollannin rautateiden toiselle tytäryhtiölle NACO-varustamolle. Nykyinen liikennöitsijä on Rederij V&O. Bep Glasiuksen kotilaituri on Enkhuizenissä, rautatieaseman vieressä. Lue lisää.

 

m/s Stad Harderwijk

m/s Stad Harderwijk

Koppe-varustamolle 1964 valmistunut m/s Jan Koppe liikennöi yhä Hollannissa. Alusta on pidennetty ja merkittävästi uudelleen rakennettu. Nykyinen omistaja on Flevo Rederij. Valikoimassa ovat reitti- ja tilausristeilyt. Kotilaituri on Harderwijkin satamassa. Lue lisää.

 

 

Amsterdamin päärautatieasemalla

 m/s Dr. ir. F.Q. den Hollander (Le Tivano) Amsterdamin päärautatieasemalla 1960-luvulla